Nevzat Osmani

  Ohrid, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)

Merr çmimin

Detajet

Unë jam Nevzat Osmani nga Maqedonia e Veriut. Jam lindur dhe rritur në Ohër. Nga tani e tutje edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë, mund të më gjeni dhe rezervoni këtu në MyDasma,, Un me grupin tim do te perpiqemi gezimet tuaja te jen te paharuara,, Gjithë të mirat nga unë Nevzat Osmani!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë