Jola Muça

  Burreli, Albania

Merr çmimin

Detajet

Unë jam Jola Muça nga Burreli, Shqiperia.Jam kengetare e muzikes popullore,muzika esht pasioni me i madh i jetes time dhe pse kam studiuar gjithashtu per fashion design dhe parukeri e estetike.Pasionin per muziken kam filluar ta zhvilloj qe ne femiri ne koncertet,festivalet e shkolles dhe ne pallatin e kultures ne Burrel,neper qytete te ndryshme te Shqiperise dhe jasht saj ku dhe jam vlersuar me shum cmime si kengetare.Unë për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktive nëpër evente të ndryshme brenda dhe jashte vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë, mund të më gjeni dhe rezervoni këtu në MyDasma pa as edhe më të voglin problem. Mos prit, por më rezervo tani dhe ne do të shihemi së shpejti në eventin tuaj,nga un ju siguroj korrektesi dhe atmosfere te pa harruar.

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë