Dhurata Alijaj

  Tirana, Albania

Merr çmimin

Detajet

Quhem Dhurata Alijaj. Lindur dhe rritur ne Laç te Kurbinit. Jetoj ne Tirane. Kam diplomuar ne degen e Gjuhes dhe Letersise Shqipe. Muzika per mua eshte pasioni me i madh i jetes sime. Kam qene e angazhuar neper koncertet shkollore qysh ne femijeri dhe ne vazhdimesi neper festivalet folklorike. E tashme neper evente te ndryshme te permasave te ndryshme, sic jane dasmat dhe gezimet tjera familjare. Karriera ime si këngëtare e muzikës popullore shënon plotë 20 vite. Përvoja e gjatë në këtë profesion ka bërë që të jem e aftë të këndoj për të gjitha trevat dhe zhanret muzikorë. Në repertuorin tim gjenden këngët e folklorit të pastër shqiptar dhe ato turbofolk. Këngë dasmash dhe këngë lirike të dashurisë. Pika ime e fortë janë të kënduarit live dhe repertuori shume i gjerë i imi. Ju mirepres sa me pare ketu, pikerisht! Ne Mydasma! Shtype ‘Negocio cmimin’, une jam afer jush. Faleminderit shume!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë