Leutrim Gervalla

  Albanikë, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Jam Leutrim Gërvalla nga Deçani i Kosovës. Me muzikë merrem që nga mosha 7 vjeçare. Unë, kryesisht, e këndoj muzikën popullore. Një gjë që dua të ndaj me ju këtu në MyDasma është pjesëmarrja ime në XFactor Albania. Ajo ka qenë një ekspiriencë shumë e bukur për mua. Pastaj, kam marr pjesë në ahengje të ndryshme, me theks të veçantë, në dasmat gjithandej vendit. Unë kam edhe 6 këngë të bukura dhe një duet me njërën nga këngëtaret më simpatike të Estradës shqiptare, Erblina Bajramin. Ndërkohë që, tani e tutje edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë, mund të më gjeni dhe rezervoni këtu në MyDasma pa as edhe më të voglin shqetësim. Mos prit, mirëpo më rezervo tani dhe ne do të shihemi së shpejti në eventin tuaj! Nga unë, Leutrimi, shëndet!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë