Kristina Marku

  Tirana, Albania

Merr çmimin

Detajet

Për të gjithë ata që nuk më njohin, unë jam Kristina Marku, lindur në Pukë dhe jetoj, prej vitesh, në Tiranë. Karriera ime si këngëtare shënon plotë 20 vite. Kam lançuar në tregun muzikor 2 albume me këngë të reja dhe të përpunuara. Albumet "Nuse me fat" dhe "Këngë dasmash", të cilat janë edhe në Youtube. Përvoja e gjatë dhe puna ime kanë bërë që pika ime e fortë të jetë të kenduarit ‘Live’ dhe larmia e zhanreve dhe repertorëve nga të gjitha trevat shqipfolëse! Kënaqësi të vecantë më japin pjesëmarrjet në ‘privatparty, siç janë, për shembull: dasmat. Së këndejmi, nga tani e tutje, ju mund t'më gjeni edhe këtu në MyDasma. Ju na jepni besimin, ne ju japim çaste të paharrueshme! Juaja, Kristina!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë