Hyzri Berisha

  Ferizaj, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje për të gjithë ju nga une Xili Berisha! Jam nga Ferizaj i Kosovës. Tashme, edhe une jam pjese e platformes MyDasma dhe, natyrisht, se do te doja te isha edhe pjese e gezimeve tuaja familjare. Une ju falenderoj perzemersisht per kohen dhe shume rrespekt per ju! Gjitha te mirat nga une Xili!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë