Elbasan Zogaj

  Fushë Kosovë, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Pershendetje nga une Elbasan Zogaj! Tashme jam shume i lumtur, qe, me ne fund, edhe une jam pjese e platformes MyDasma. Nga tani e tutje, ju njerez te respektuar, mund te me gjeni ketu dhe te me rezervoni per te gjitha ahengjet tuaja, pikerisht ketu, ne MyDasma. Eshte shume e lehte, eshte falas, e shpejte, shume e sigurt dhe, mbi te gjithat, feshte krejtesisht falas. Andaj, mos hezitoni, mirepo me rezervoni sa me pare dhe une do te jem me ju, ne mesin tuaj plot atmosfere dhe ngrohtesi. Shihemi se shpejti!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë