Gramos Daku

  Gjilani / Gnjilane, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Unë jam Gramos Daku nga Gjilani, Kosovë. Kam qenë dhe vazhdoj të jem shumë aktiv nëpër evente të ndryshme familjare. Sot, dua t'ju njoftoj se edhe unë jam bërë pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë, mund të më gjeni dhe rezervoni këtu në MyDasma pa as edhe më të voglin problem. Mos prit, mirëpo më rezervo tani dhe ne do të shihemi së shpejti në eventin tuaj! Nga unë, Dhurata, shëndet!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë