Driton Shala

  Prishtina, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Unë jam Driton Shala i lindur në Prishtinë. Më muzikë merrem qysh nga mosha rinore dhe, që nga atëherë e deri më sot, kurr s’i jam ndarë asaj. Kam qenë pjesëmarrës nëpër ahengje të ndryshme familjare (dasma, fejesa, konagjeqe, etj) nga të cilat edhe kam përfituar një përvojë të shkqëlqyer. E kam për qejfi të jem pjesë argëtuese e ditës tuaj më të veçant të jetës, duke ju argëtuar me tungujt dhe këngën time. Jo vetëm unë, mirëpo e tërë orkestra ime profesionale si dhe këngëtarja jonë shumë e këndshme dhe profesionale e cila e kalon mbrëmjen tuaj në një dimension tjetër fantastik. Kështu që, mos hezitoni por na rezervoni, tashmë, në MyDasma. Fare lehtë dhe shpejt. Ne i japim shpirt gazmendit tuaj. Ne e bëjmë atë të paharruar. Faleminderit dhe shihemi në gazmendin tuaj, me respekt nga Driton Shala.

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë