Every week I share a new blog post with spiritual lessons and practical steps. Here you'll find all my posts to help you deepen your spiritual connection, strengthen your relationships, manifest your desires, live your purpose and feel good!

Brenda MyDasma i ke 2 blogje (Blogs):

Njëri për Bizneset (butoni i zi) - këngëtarët, restorantet, fotografët, kameramanët, floktaret, grimeret, dekoret, DJ, etj.

Tjetri për Anëtarët (butoni vjollcë) - ata që kërkojnë të bëjnë rezervime në MyDasma.

Tani, nxito dhe regjistrohu sa më parë në njërën prej tyre.

business-iconA jeni biznes festash/dasmash?
business-iconA keni një aheng/dasëm që do ta organizoni?

Pse gjërat e reja na frikësojnë?

5 hapat si të bësh lekë në MyDasma derisa fle në gjumë!

Nuk duhet të jesh më i miri, thjesht të jesh i pari

Si u fyeva, si mos më keq, nga një floktare në Kosovë!