Trend: Pica në vend të tortës? Përse jo?!

Shpërndaje këtë postim:

Ndonëse traditat e dasmës kanë një rëndësi të madhe, çiftet e reja po vendosin të distancohen paksa nga tradicionalja dhe të gjejnë tematika që i përshtaten natyrës së tyre, por njëherazi që janë interesante dhe të padëgjuara kudo.
Një nga trendet e reja të tortës për çiftet që nuk i pëlqejnë ëmbëlsirat është' torta'me pica. Duket e çuditshme, por disa çifte e kanë përzgjedhur si ide, pasi është shumë më ekonomike sesa torta.Si ju duket?