Para se të dërgosh ftesat e dasmës, lexoje këtë histori

Shpërndaje këtë postim:

Një çift vendosën të martohen dhe bënë listën e të ftuarve që do të merrnin në dasmë.
Djali i jep listën e shokëve babit të tij dhe i thotë: "Baba këtu është lista e shokëve të mi, të lutem telefonoju të gjithëve".
Ditën e dasmës, djali i nervozuar shkon tek babai dhe i thotë: "Baba të thashë që t'i thirrje që të 20-të shokët e mi në dasmë, këtu janë vetëm 5".
Babai u përgjigj: "Bir ju telefonova të gjithëve që ishin në listë, ju thashë se kishe një hall e të duhej ndihma e tyre dhe ju thashë të vinin në këtë kohë dhe në këtë vend.
Kështu që mos u brengos, të gjithë shokët e tu janë këtu!".