3 gjërat që nusja duhet të evitojë në ditën e dasmës

Shpërndaje këtë postim:

Në ditën tënde më të rëndësishme, gjithçka duhet të përjetohet me sa më pak strese, ndaj disa gjëra është e mira t'i largosh dhe të mos merresh me to. Nusja nuk ka pse të ketë shqetësime dhe të shpërqëndrohet në ditën e dasmës, ndaj nuk ka nevojë për këto 3 gjëra:
1.Celulari. Do të ndiheshit shumë mirë sikur ta mënjanonit, nuk do të bezdiseshit nga telefonatat e shumta.
2. Personat shqetësues dhe që përhapin panik mbaji larg!
3.Playlista e gabuar: Një Dj që nuk luan këngët e duhura dhe nuk ka eksperiencë nëpër dasma