Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Alban  Ibrahimi

Alban Ibrahimi

Çmimi: €1 800,00
Përshkrimi
Unë jam Alban Ibrahimi. Jam nga qyteti i Ferizajt. Muzika për mua është vetë jeta. E dua atë siç e dua dhe jetën. Kam nisur të këndoj qëkur isha fëmijë. Unë, mund të vij në ahengun tuaj vetëm me një pianist, klarenetist, kuptohet, zërimin, gjithashtu. Në këtë rast, çmimi im është

Blerina  Gashi

Blerina Gashi

Çmimi: €2 000,00
Përshkrimi
Mua më quajnë Blerina Gashi dhe jam nga Prishtina jonë e bukur. Me muzikë kam nisur të merrëm qëkur kam qenë fëmijë. Pjesëmarrja ime e hershme në aktivitete të ndryshme muzikore ka qenë një inspirim i pashoq për mua dhe, në vazhdimësi, më ka shtuar apetitin për muzikën në përgjithësi.

Cani  Etemi

Cani Etemi

Çmimi: €3 500,00
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë jam Cani Etemi. Kam lindur në Kumanovë, ku jetova për 9 vite, pastaj, me familje, u shpërngulëm në Prishtinën tonë të bukur, ku edhe sot jetoj dhe veproj. Talentin për këndim e zbulova që në fëmijëri, por nga mosha 14 vjeçare kam filluar të merrem, konstant,

Fatjon  Berati

Fatjon Berati

Çmimi: €2 200,00
Përshkrimi

Islam  Morina

Islam Morina

Çmimi: €1 300,00
Përshkrimi
Përshëndetje për të gjithë anëtarët e platformës MyDasma! Mua më quajnë Islam Morina. Unë jam nga vendi më i madh dhe më i bukur i rrushit, pra nga Anadrinia e Rahovecit. Ne, jo vetëm që kemi traditë prodhimin e produkteve ushqimore, siç është rrushi, bie fjala, mirëpo, ne, gjithashtu,

Kimete  Kurti-Halili

Kimete Kurti-Halili

Çmimi: €1 000,00
Përshkrimi
Unë jam Kimete Kurti - Halili. Jam nga Mitrovica, ndërsa jetoj në Vushtrri. Me muzikë merrem që nga mosha 6 vjeçare. Për mua muzika është vetë jeta. Këndoj të gjitha llojet e muzikës që kërkohen në dasma. Këndoj dhe në konagjegje (këngë të kanës). Shpresoj të shihemi në ahengjet

Klodjan  Meçka

Klodjan Meçka

Çmimi: €1 200,00
Përshkrimi
Unë jam Klodian Meçka nga Elbasani. Kam karrierë të mirëfilltë muzikore, si në Shqipëri poashtu dhe në diasporë. Kam mbaruar Shkollën Artistike ONUFRI, ndërsa kam filluar të këndojë që nga fëmijëria e hershme. Kam një reportuar të gjerë të muzikës shqiptare, që nga Jugu në Veri. Ju

Labinot  Rexha

Labinot Rexha

Çmimi: €3 500,00
Përshkrimi
Une jam Labinot Rexha. Muziken e kam pasion. Kam kenduar dhe do te vazhdoj te kendeoj neper shume festa dhe ahengje te niveleve te ndryshme gjithandej trojeve shqiptare dhe ne vendet ku jeton dhe vepron diaspora shqiptare. Une e preferoj qe, ne dasmat dhe gazmendet tjera te vij si nje orkester e kompletuar.

Marsona  Taçe

Marsona Taçe

Çmimi: €1 000,00
Përshkrimi
Unë jam kengëtarja Marsona Taçe, e diplomuar në Akademine e Artve të Bukura, dega Kanto! Kam zgjedhur të komunikoj me njerëzit nëpërmjet këngës, pasi muzika depërton me lehtësi në shpirtrat e njerëzve! Dëshiroj të bëhem pjesë e gëzimeve dhe festave tuaja, me zërin tim! Duke ju falenderuar

Mejreme  Kurti

Mejreme Kurti

Çmimi: €1 500,00
Përshkrimi
Unë jam Mejreme Kurti..jetoj ne Tetove Maqedoni..jam kengetare e muzikes popullore..merrem me muzike qe ne moshe te vogel..tash muziken e kam hobi..po dhe profesjon meqe kam mbaru shkollen e muzikes per kanto Tirane..jame e angazhua neper dasma,koncerte,,solemitete te ndryshme qe 20 vite... Dhe ju