Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Alban  Ibrahimi

Alban Ibrahimi

Çmimi: €1 800,00
Përshkrimi
Unë jam Alban Ibrahimi. Jam nga qyteti i Ferizajt. Muzika për mua është vetë jeta. E dua atë siç e dua dhe jetën. Kam nisur të këndoj qëkur isha fëmijë. Unë, mund të vij në ahengun tuaj vetëm me një pianist, klarenetist, kuptohet, zërimin, gjithashtu. Në këtë rast, çmimi im është

Besa  Morina

Besa Morina

ÇmimiNegocio çmimin
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Besa Morina! Me këndim merrem që nga femijëria, mirëpo paraqitja ime e parë me videoklip ka qenë si fëmijë gjatë periudhës së luftës në Kosovë, me këngën "Këtu u linda, këtu do vdes", këngë e cila kishte tematikë të qëlluar për atë kohë. Pas kësaj

Blond  Krasniqi

Blond Krasniqi

ÇmimiNegocio çmimin
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithë anëtarëve të MyDasma dhe, veçanërisht, mergatës shqiptare! Unë jam Blondi Krasniqi nga Prishtina. Kam studiuar kompozicion dhe piano për, plot 16 vite dhe trombon për 2 vite. Kam shkruajtur vepra për orkestër dhe solo-instrmente të cilat edhe janë interpretuar

Cani  Etemi

Cani Etemi

ÇmimiNegocio çmimin
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë jam Cani Etemi. Kam lindur në Kumanovë, ku jetova për 9 vite, pastaj, me familje, u shpërngulëm në Prishtinën tonë të bukur, ku edhe sot jetoj dhe veproj. Talentin për këndim e zbulova që në fëmijëri, por nga mosha 14 vjeçare kam filluar të merrem, konstant,

Driton  Shala

Driton Shala

ÇmimiNegocio çmimin
Përshkrimi
Unë jam Driton Shala i lindur në Prishtinë. Më muzikë merrem qysh nga mosha rinore dhe, që nga atëherë e deri më sot, kurr s’i jam ndarë asaj. Kam qenë pjesëmarrës nëpër ahengje të ndryshme familjare (dasma, fejesa, konagjeqe, etj) nga të cilat edhe kam përfituar një përvojë të

Eglantina  Toska

Eglantina Toska

Çmimi: €1 300,00
Përshkrimi
Për ju që nuk më njihni, unë jam Eglantina Toska, këngëtare e muzikës popullore shqiptare. Karriera ime ka nisur që prej vitit 2002 me albumin "Bel Holla" dhe ka pasuar me shumë këngë dhe albume të tjera. Unë jam shumë e gëzuar që, tani e tutje, jam pjesë e MyDasma. Jam në MyDasma,