Restorant" Te Sadiku"

 Rr. Ali Koçi, Gramsh, Albania

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 120
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Restoranti ndodhet në periferi të qytetit. Ju shërbejmë me një cilësi të mirë dhe shërbim të shpejtë. Ofrojmë gatime tradicionale të zonës. Jeni të mirëpritur për të organizuar dasmat dhe ahengjet tuaja! Nuk do mbeteni të zhgënjyer. Urdhëroni dhe na rezervoni këtu në MyDasma sa më parë!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

**Antipasta**
**Pjata e Dytë**
Mish helli (400 gr për njeri)
**Pjata e tretë**
Biftek vici (1 copë),Patate
Mersnik (1 tepsi për tavolinë)
**Fruta të stinës**
**Ëmbelsira**
Bakllava
**Pije alkolike dhe jo alkolike**
Birra Korca
Birra Amstel
Verë e kuqe/e bardhë
coca cola,
fanta/ivi
ujë me gaz dhe ujë pa gaz

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.