Restorant “Kaloshi”

 Rr. Kastriotët, Kamëz, Tiranë, Albania

  • Min.njerëz 100
  • Max. njerëz 250
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

"Kaloshi Weddings" është një nga restorantet më të hershme në organizimin e dasmave në Shqipëri. Me një kulturë perëndimore e ndërthurur me tradicionalen, në meny e shërbim, ne i bëjmë dasmat dhe gostitë tuaja të paharrueshme. Cilësia dhe korrektësia na diferencon na jep vlerat që i kemi ruajtur ndër vite. Ju ftojmë të na vizitoni dhe të na bëni pjesë te eksperiencave më të lumtura në jetët tuaja, dasma, ditëlindje, gosti, përvjetorë dhe çdo ngjarjeje që vlen të festohet nën tingujt e muzikës dhe ushqimit të mrekullueshëm të restorantit tonë. Ju mirëpresim!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

**Pjata e pare**
Mish Helli dhe Viçi me garniturë
**Pjata e dytë**
Tavë Spinaqi
Bërxolle dhe byrek
**Pjata e tretë**
*Shishqebab pule me patate furre
**Pije Alkolike ( Verë , Birrë , Raki )**
**Pije Freskuese dhe ujë me ose pa gaz **
**Ëmbëlsirë**
Tortë

Pajisje

  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.