Restorant “Lura”

 Rr. Iliria, Kamëz, Tiranë, Albania

  • Min.njerëz 100
  • Max. njerëz 300
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Te Bar Restorant "Lura", ceremonia e dasmës është një ngjarje e veçantë në jetën e gjithkujt. Për këtë ne i kemi kushtuar një vëmendje të veçantë ambientit të sallës së dasmës, ngjyrave të përdorura si dhe dekorimit të tyre në formën më të përsosur. Na e besoni këtë ditë dhe ne ju premtojmë se do ta bëjmë atë vërtet speciale!!! Shërbejmë ushqime tradicionale shqiptare të përgatitura nga produkte të freskëta dhe të cilësisë së lartë. Menyja jonë përmban një shumëllojshmëri si dhe nga kuzhina internacionale. Një rëndësi e veçantë i përkushtohet përgatitjes dhe zbukurimit të pjatave, kështu që jo vetëm dekorimi i restorantit por edhe ushqimi ynë paraqet një vepër artistike më vete. Tashmë Bar Restorant "Lura" është pikërisht vendi ku ngjarjet e gëzimeve tuaja familjare do të mbeten gjatë në mendjen tuaj. Tek ne çdo gjë flet për një mikpritje dhe shërbim të ngrohtë, duke justifikuar punën e një stafi vërtet miqësor. Bar Restorant "Lura" është vendi i realizimit të të gjitha llojeve të ngjarjeve.

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

**Antipasta**
Sallatë , Rukola , Portokall dhe Parmixhano
salcë kosi,zarzavate
**Pjata e dytë**
Berxollë Viçi 2 copa me patate
**Pjata e tretë**
Mish Qingji me oriz
**Mesore**
Fruta të ndryshme
tavë dheu (1 në 2 persona)
sallatë greke,sallatë ruse
**Pijet alkolike dhe jo alkolike pa limit**
**Ëmbëlsira**
Bakllava ose tortë

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.