Restorant “Sinani”

 Rr. Demokracia, Bathore, Tiranë, Albania

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 100
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Bar Restorant “Sinani” është një nga lokalet me kuzhinën më tradicionalë dhe më të veçantë në zonë. Me një meny të pasur dhe gjithashtu ekonomike, Ju keni mundësi e ta realizoni dasmën tuaj dhe çdo gëzim tjetër familjar, pa shpenzuar shumë dhe duke ngelur shumë të kënaqur. Cilësia jonë nuk i lë shumë vend fjalëve, prandaj ju ftojmë të na vizitoni dhe të bëheni në këtë mënyrë klienti ynë i përhershëm, pasi kush na ka provuar njëherë, gjithmonë është kthyer sërish.

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

**Antipasta**
Perime zgare dhe të ziera
Djathë të bardhë/kacavall
Sallata të ndryshme
Fërgesë Tirane
**Pjata e dytë**
Mish Qingji 500 gr me byrek
**Pjata e tretë**
Biftek me patate
**Pije alkolike dhe joalkolike(pa limit)**
Birra Tirana/Korca/Amstel
Verë e kuqe/e bardhë
Coca cola,ivi,pepsi,fanta,ujë me gaz,ujë natyral
**Fruta të stinës**
Tortë për ciftin dhe dasmorët

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.