Vila “ Meta”

 Rr. "Josif Buda", Building nr. 1, Tiranë, Albania

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 150
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Restorant "Vila Meta" është njëri ndër restorantet më të frekuentuar në Tiranë dhe më gjerë. I vërtetë është ky fakt rreth lokalit tone siç është edhe më I vërtetë fakti se, të gjithë mysafirët tonë, largohen nga këtu me impresione të fuqishme për stafin shërbyes, kuzhinën fantastike dhe ambientin, vërtetë, shumë miqësor. Kjo është e vërteta e pamohuar dhe e patjetërsuar. Ne, vërtetë, ndajmë kujdesin maksimal në sistemimin dhe shërbimin e pashoq të mysafirëve në përgjithësi. Ky është objektivi ynë. Kur mysafirët marrin trajtimin e duhur dhe të sinqertë, ata, sigurisht se do të vijë prapë dhe, natyrisht, se ne, pastaj do të mundohemi t’i presim dhe t’iu shërbejmë edhe më mirë. Të gjitha këto mund t’i bëjmë ngase, në përbërjen e stafit tonë kemi njërëz shumë të shkathët dhe me përvojë në shërbim dhe hoteleri. Kështu që, ne, mund t’ju sigurojmë se, ahengu juaj tek Restorant “Vila Meta, s’është më shumë as më pak veçse një ëndërr e kthyer në realitet. Ju nuk do të jeni të parët që do të përjetoni këtë mrekulli të quajtur “Vila Meta”, ka pasur shumë e shumë para jush, megjithatë, s’do të jeni as të fundit. Andaj, mos ngurroni, por na rezervoni këtu në MyDasma! Një mundësi kjo, e paparë ndonjëherë në industrinë e festave shqiptare në përgjithësi. Shtype butonin “Rezervoje Tani”dhe ju presim, krah hapur në vilën tonë dhe tuajën! Mirë se vini!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

**Pjata e parë**
Rosto vici ( 1 copë)
Pulë e mbushur ( 1 copë)
Djathë i bardhë
Djathë kackavall
Ullinj,limon etj
**Pjata e dytë**
Tavë dheu (1 në dy persona)
**Pjata e tretë**
Biftek
Romstek
Sallatë jeshile
**Pjata e katërt **
Bërxollë
Shishqebab
Byrek
**Sallatat**
Sallate greke
Xaxiq
Perime
**Pijet alkolike**
Raki
Verë e hapur e kuqe/e vardhë
Birra Kaon
**Pije freskuese**
Coca cola,fanta sprite 250ml
Ujë me gaz/pa gaz
**Ëmbëlsira**
Bakllava
**Fruta të stinës**
** Pjata e parë**
Rosto vici 1 copë
Pulë e mbushur 1 copë
Djathë i bardhë
Djathë kackavall
Ullinj,limon etj...
**Pjata e dytë**
Pulë e mbushur
Rizoto e ftohtë pana dhe kërpudhë
**Pjata e tretë**
Mish keci
Sallatë rukola mix
**Pjata e katërt**
Role vici
Romstek pikant
**Pjata e pestë**
Biftek vici
Patate
**Sallata**
Sallatë greke
Salcë kosi
Zarzavate të pjekura
** Pije alkolike**
Raki rrushi
Verë e kuqe/e bardhë
Birra kaon
** Pije freskuese**
Coca cola,fanta,sprite
Ujë me gaz/pa gaz
** Fruta të stinës **
**Ëmbëlsira**
Bakllava**

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.