Kompleksi “ Golden Crown “

 Rr. Çerkez - Tiranë, 2 km nga Kamza, Tiranë, Shqipëri

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 400
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Kompleksi ofron një ndërthurje interesante mes restorantit, hotelit, pishinës, fermës dhe vreshtave. Pamja që të ofrohet përreth është e këndshme, me ajrin e freskët dhe natyrën e gjelbër. Gatimet janë tradicionale, pjatat e tyre më tipike kanë në bazën e tyre mish rose dhe mish qengji. Ndërkohë produktet që përdoren në "Golden Crown" si djathi, mishi, perimet, vera merren nga ferma dhe vreshtat e tij. Rezervoje sot dasmën tënde me platformen Mydasma, për ta kthyer atë në një ditë të paharruar vetëm në "Golden Crown".

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

** Pjata e parë **
Peskavice
Djathë i bardhë
Djathë kackavall
Xaxiq
Ullinj
Proshutë
Lakër
Domate
Tranguj
Limonë
** Pjata e dytë **
Berxolle skedo
** Pjata e tretë **
Biftek me patate të skuqura
** Pjata e katërt **
Mish vici në tavë me patate furre dhe djathë kackavall
** Pjata e pestë **
Mish i pjekur, rosto dhe rizoto / byrek
** Ëmbelsira **
Pastë ose trelece
** Pjata te përbashkëta **
Tavë dheu
Bukë misri
Sallatë e perzierë
Sallatë ruse
Fruta
** Pije alkolike ** ( Pa limit)
Birra Tirana
Birra Elbar
Verë e kuqe
Raki rrushi
** Pije freskuese ** ( pa limit)
Pepsi ose cola
Ivi portokall ose fanta
Ujë me gaz dhe pa gaz
••••• Në cmimin e menysë është i përfshirë koktejli dhe arredimi i lokalit•••••
** Pjata e parë **
Peskavice,djathë i bardhë,ullinj,domate,tranguj,lakër e kuqe,gogozhare,limon,djathë kackavall etj
** Pjata e dytë **
Bërxollë skedo
** Pjata e tretë **
Mish vici në tavë ( Dy copë )
** Pjata e katërt **
Mish qingji me patate
** Pjata e pestë **
Rosto,biftek dhe rizoto
** Ëmbelsira **
Pastë ose Trelece
** Pjata të përbashkëta **
Tavë dheu
Sallatë jeshile
Perime të ziera
Ajkë specash
Bukë misri
Fruta
**Pije alkolike ** ( pa limit )
Birra Tirana
Birra Amstel
Birra Elbar
Verë e kuqe/ e bardhë
Raki rrushi
** Pije Freskuese ** (Pa limit)
Pepsi ose cola
Ivi portokall ose fanta
Ujë pa gaz dhe me gaz
•••• Në cmimin e menysë ështe i përfshirë koktejli dhe arredimi i lokalit ••••
** Pjata e parë**
Peskavice
Krepa
Djathë i bardhë
Djathë kackavall
Xaxiq
Proshutë
Sallam
Domate
Gogozhare
Ullinj
Limon
** Pjata e dytë **
Bërxolle skedo
** Pjata e tretë **
Mish qingji furre në tavë dheu,me patate
** Pjata e katërt **
Biftek vici me patate
** Pjata e pestë **
Rosto vici me pana dhe kërpudhë ,rizoto
** Ëmbelsirë **
Pastë ose akullore ose trelece ose kasatë
** Pjatë mesore te ftohta **
Perime të ziera
Sallatë jeshile
Ajkë speci
Fruta
** Pjata mesore të ngrohta **
Qofte me salcë pikante
Tavë dheu
Bukë misri
** Pije alkolike ** ( pa limit)
Birra Tirana
Birra Amstel
Birra Elbar
Verë e kuqe/ e bardhë
Raki rrushi
** Pije freskuese ** ( pa limit)
Pepsi ose cola
Ivi portokoll ose fanta
Ujë me gaz dhe pa gaz
•••• Në cmimin e menysë ështe i perfshirë koktejli dhe arredimi i lokalit ••••

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
  • Pishina
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.