Sofra e Vjetër

 Rr. Albanët, Kamëz, Shqipëri

  • Min.njerëz 30
  • Max. njerëz 120
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Ushqimi i freskët, i përkryer, shumë cilësor dhe shërbim i shpejtë, i mrekullueshëm në çdo aspekt me kuzhinë tradicionale. Rezervoni edhe ju sa më shpejt dhe do të ngeleni shumë të kënaqur nga shërbimi te restorant "Sofra Vjetër". Ejani në ambientet tona dhe do të kaloni çaste të qeta, do të çlodheni si edhe do të provoni ushqim të mirë. Ju Mirëpresim!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

**Mesore**
Sallatë jeshile
Salca
Turshi
Perime
**Antipasta**
Tavë dheu
**Pjata e dytë**
Mish vici/ Qingji (furre) + patate garniture
** Pjata e dytë **
Rizoto
** Pijet **
Pije pa limit
Birra Elbar
Birra Peroni
Vere e bardhe/e kuqe ( E prodhuar vetë)
Coca cola
Fanta
Pepsi

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.