Restorant Bashkim Belshi

 Rr. Cërrik-Gostime, km 2, Shtërmen, Elbasan, Shqipëri

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 180
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Restorant "Bashkim Belshi" është një mjedis i ngrohtë familjar, me një staf me përvojë dhe kuzhinë fantastike. Restoranti ynë është ndërtuar enkas që ju t'i zhvilloni dasmat, fejesat dhe gëzimet tuaja në një mjedis sa më të rehatshëm, modern dhe në ajër të pastër, larg zhurmave dhe shqetësimeve të përditshme. Rezervojeni restorantin tonë pranë MyDasma, dhe ne ju garantojmë që do të mbeteni shumë të kënaqur. Ju mirëpresim!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

*Sallata mikse
*Fruta te stines
*Pijet alkolike pa limit - birra , vera bardhe dhe e kuqe , raki
Pijet freskuese dhe uje pa limit
*Pjata e parë : 450 Gr mish helli , djath kackavall dhe patate
*Pjata e dyte : Berxolle dhe byrek
*Embelsira

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.