Restorant Kadiu

 Rr. Cerrik-Gostimë, km 2, Shtërmen, Elbasan, Shqipëri

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 300
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Restorant "Kadiu" është një restorant i ri i krijuar enkas për të qenë një destinacion i paharruar për dasmat dhe ngjarjet tuaja! Me kuzhinën e mrekullueshme, me stafin e palodhur, me mjedisin në ajër të pastër, si dhe me pamje fantastike, ju ftojmë te na rezervoni këtu në MyDasma sa më parë! Ju mirëpresim!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

-MESORE
Antipaste
Salce Kosi
Perime
Fergese
Sallate Mikse
-BERXOLLE VICI , BIFTEK
- MISH 500 GR ME PATATE
-EMBELSIRE , FRUTA TE NDRYSHME
-PIJET
Pije Freskuese dhe uje me ose pa gaz
Pije alkolike (Birra , Vere e bardhe/kuqe , raki )

Pajisje

  • Parkingu i makinave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.