Queen Park

 Rr. Xhaferr Shaba, Mjull-Bathore, Tiranë, Shqipëri

  • Min.njerëz 40
  • Max. njerëz 180
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

"Queen Park" gjendet në kodrat e Farkës, ku keni mundësinë t'i festoni gëzimet tuaja në ajër të pastër dhe larg zhurmave të qytetit. Nga viti 2001 deri më 2015 ka funksionuar si restorant. Tashmë, pas një rikonstruksioni, përveç restorantit, në "Queen Park" ju ofrohet salla e dasmave me një kapacitet prej 180 personash, hoteli, dhe lulishtja karakteristike. Tek ne do të gjeni një mjedis familjar dhe të ngrohtë ku fëmijët tuaj mund të lodrojnë në këndin e lojërave dhe ku makina juaj është e sigurt në parkingun tonë. Ne ofrojmë shumëllojshmëri gatimesh; nga tradicionalja, mesdhetarja dhe kuzhina italiane. Gjithashtu dhe një shumëllojshmëri në zgjedhje te verërat. Cilësia dhe shërbimi kanë qenë gjithnjë karakteristikë tek ne. Jeni të mirëpritur!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

MESORE-
Perime zgare dhe te ziera
Sallate Cezar
Miks Djathrash
Mozarella , Rukola
-PJATA PERSONALE
Rizoto krem brokoli me bajame
Berxolle dhe mish me garniture
-PIJET
Vere e kuqe/bardhe , birra , raki
Pije Freskuese dhe uje me ose pa gaz

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.