Mema Resort

 Rrethrrotullimi Mullet, pranë rrugës Petrela, Tiranë, Shqipëri

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 400
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

"Mema Resort" ofron çdo gjë unike për të gjithë vizitorët dhe klientët. Ambiente luksoze me gatime cilësore dhe gjithashtu ambiente tërësisht e argëtimi për çdo grupmoshë. Stafi me përvojë i "Mema Resort" do mundohet ta bëjë ditën tuaj festive sa më të veçantë. Rezervojeni dasmën tuaj, ose dhe gëzime të tjera familjare te ne, vetëm nëpërmjet platformës MyDasma. Ju mirëpresim!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

*Antipasta*
*Mesore , Sallate mix (sipas preferencave)
*Perime zgare dhe të ziera
*Byftek dhe produkte mishi me garniture
*Embëlsirat , Fruta mix të stinës
*Verë e kuqe, verë e bardhë, raki rrushi, Birra , Pije freskuese dhe ujë me dhe pa gaz)

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
  • Pishina
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.