Restorant Toçila

 Rr. Hamit Dollani, Lagjja Parku, Gramsh, Shqipëri

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 300
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Restorant "Toçila" është zgjedhja e gjithsecilit për t'i organizuar dasmat, fejesat, ditëlindjet dhe gëzimet e tyre. Restoranti ynë është nga ato restorante që do ju mbetet në mendje për nga ambienti dhe shërbimi. Rezervojeni sot dhe shijojeni kuzhinën fantastike të restorantit tonë, e ofruar nga një staf i mrekullueshëm dhe me përvojë! Ju mirëpresim!

 

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic

typesetting, remaining essentially unchanged.

It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

*Sallata të ndryshme
*Fruta të ndryshme
*Produkte të mishit me garniturë
*Pijet joalkoholike (coca-cola, fanta , ujë mineral me/pa gaz, etj,)
*Pije alkolike (Birra , Vera , Raki )

Pajisje

  • Parkingu i makinave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.