Bar Restorant Emiliano

 Rr. Hamit Dollani, Gramsh, Albania

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 300
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Bar Restorant "Emiliano", vendi ku vite me radhë njerëzit kanë zgjedhur t'i festojnë gëzimet e tyre familjare. Me një staf me përvojë, kuzhina moderne dhe tradicionale, si dhe salla bashkëkohore, bar restorant "Emiliano" vjen në MyDasma për t'ua dhënë mundësinë të gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen, të rezervojnë online restorantin tonë për të kaluar një eksperiencë të paharrueshme. Ju mirëpresim!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

SALLATA TE NDRYSHME
3 LLOJE FRUTASH (MOLLE , BANANE , FRUTA TE STINES)
PIJET - BIRRA (Korca , Amstel , Kaon) , PIJE FRESKUESE , VERE E KUQE/BARDHE , RAKI , UJE ME/PA GAZ
Pjata e parë : 450 Gr mish helli , djath kackavall + limon
Pjata e dytë : Patate dy bërxolla dhe një thel mish të zier viçi
SALLATA TE NDRYSHME
FRUTA TE STINES , MOLLE , BANANE
PIJET : BIRRA (PERONI , KORCA , AMSTEL , KAON ) , PIJE FRESKUESE (COCA COLA , FANTA , SPRITE ETJ) , RAKI , VERE E KUQE/BARDHE , UJE ME/PA GAZ
Pjata e pare - Antipasta
Pjata e dyte - 450 gr mish helli
Pjata e trete - Romstek ,një biftek mish viçi , patate
SALLATA TE NDRYSHME
FRUTA TE STINES , MOLLE , BANANE
PIJET : BIRRA (KORCA , AMSTEL , KAON ) , PIJE FRESKUESE (COCA COLA , FANTA , SPRITE ETJ) , RAKI , VERE E KUQE/BARDHE , UJE ME/PA GAZ
Pjata e pare - Antipasta
Pjata e dyte - 450 gr mish helli
Pjata e trete - Romstek ,një biftek mish viçi , patate
SALLATA TE NDRYSHME
3 LLOJE FRUTASH (MOLLE , BANANE , FRUTA TE STINES)
PIJET - BIRRA (Peroni , Korca , Amstel , Kaon) , PIJE FRESKUESE , VERE E KUQE/BARDHE , RAKI , UJE ME/PA GAZ
Pjata e parë : 450 Gr mish helli , djath kackavall + limon
Pjata e dytë : Patate dy bërxolla dhe një thel mish të zier viçi

Pajisje

  • Parkingu i makinave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.