Kompleksi ALPIAG

 Rr. Tiranë-Elbasan, KM 11, Shqipëri

  • Min.njerëz 20
  • Max. njerëz 170
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Kompleksi "Alpiag" është vendndalesa e duhur për ta organizuar dasmën apo gëzimet tuaja. Shijonjei kuzhinën tonë speciale pranë pishinës e nën dritën e hënës, nën tingujt e muzikës suaj së preferuar, dhe larg zhurmave shqetësuese të qytetit, ku ajri i pastër të mbushë mushkëritë dhe të çliron nga streset e javës. Stafi ynë do të jetë në shërbimin tuaj gjatë gjithë kohës. Rezervojeni tani dhe ju premtojmë që do mbeteni të kënaqur.

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Koktej
1. MESORE
Sallate , Rukola , Portokall dhe Parmixhano
Tava (te ndryshme )
Antipasta
2 . Biftek me garniture ( domate te thata , ose patate , ose brokoli , etj )
3. Mish dhe berxolle
Byrek
Embelsire , Fruta te ndryshme
Pije Alkolike ( Vere , Birre , Raki )
Pije Jo Alkolike ( Coca Cola , Fanta , Sprite , Uje me gaz / Pa gaz , etj )
*Arredimi behet nga kompleksi me kerkese tuajen

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
  • Pishina
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.