Restorant "Sonida"

 Rr. Hamit Dollani, Lagja Sporti, Gramsh, Albania

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 350
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Bar Restorant "Sonida" është restoranti i parë dhe më i njohur për organizimin e dasmave në zonën e tij. Zgjedhja e parë e kujtdo ka qenë dhe do të mbetet Bar Restorant "Sonida", për shkak të kuzhinës së përkryer, stafit fantastik dhe me përvojë, si dhe ambientit të mrekullueshëm, me pamje fantastike dhe çlodhëse. Nëse doni një dasmë apo gëzim familjar të përkryer, rezervojeni datën tuaj sot në MyDasma! Ju mirëpresim!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

*Mesore
Fruta të ndryshme sipas stinës
Sallata mix , me perime , proshute , djath etj
*Antipasta
Mish Helli dhe Viçi me garniturë
Pijet : Birra ,Pije freskuese (Coca Cola , Fanta , Sprite ) Vere e kuqe dhe Vere e Bardhe , uje me gaz dhe pa gaz
1200 Euro kompozim si në foto
1200 Euro kompozim si në foto

Pajisje

  • Parkingu i makinave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.