Restorant Oita Event

 Rr. Tirana (tranziti), Gjakovë - Kosovë

  • Min.njerëz 250
  • Max. njerëz 700
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

"Oita Event" është rrjet restorantesh klasiko-moderne, krejtësisht për ju dhe në shërbimin tuaj. Restorant "Oita Event" ka hapësirë, specialitete të veçanta dhe staf të përkushtuar dhe profesional, gjë që ju do të përjetoni ahengun tuaj thellësisht, tamam ashtu siç ju e keni ëndërruar. "Oita Event" ofron sallë solemne për të gjitha gazmendet e ndryshme familjare dhe publike. Restoranti ka një kapacitet pranimi njerëzish prej 250 deri në 700 ulëse. Krahas të gjithave, si element jashtëzakonisht përdallues i restorantit "Oita Event" është menyja speciale dhe shërbimi i shpejtë dhe i mrekullueshëm. Thjesht, s'ka zhgënjim me ne. Prandaj, nëse dëshironi që dasma/festa juaj të jetë një datë e veçantë në kalendarin tuaj të jetës, atëherë shtypeni "Rezervoje TANI" dhe shijoni mrekullitë që ofron restorant "Oita Event". Shihemi së shpejti në "shtëpinë tonë" plotë dashuri dhe respekt! Ju mirëpresim!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Pije pa limit
Paragjellë dhe sallata për cdo person
Ekstra katër sallata
Pleskavicë ose dy qofte nga 100gr.
Mish pule vjeneze
Rosto me garniturë (ushqim kryesore)
Pemë dhe kikirika
Dekori bazë i sallës falas

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
  • Pishina
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.