Restorant Oita II Luxe

 Magjistralja Gjakovë - Prizren, kilometri i 2 -të - Gjakovë, Kosovë

  • Min.njerëz 180
  • Max. njerëz 500
  • Çmimi €13.00 për njeri
REZERVOJE TANI

Përshkrimi

'Oita' është rrjet restaurantesh klasiko-moderne, krejtësisht, për ju dhe në shërbimin tuaj. Restaurant 'Oita II Luxe' ka hapësirë, specialitete të veçanta dhe staf të përkushtuar dhe profesional, gjëqë ju do të përjetoni ahengun tuaj thellësisht, tamam ashtu siç ju e keni ëndërruar. 'Oita II Luxe' ofron sallë solemne për të gjitha gazmendet e ndryshme familjare dhe publike. Restoranti ka një kapacitet pranimi njerëzish prej 180 deri në 500 ulëse. Krahas të gjithave, si element jashtëzakonisht përdallues i restorantit 'Oita II Luxe' është mënyja speciale dhe shërbimi i shpejtë dhe i mrekullueshëm. Thjesht, s'ka zhgënjim me ne. Prandaj, nëse dëshironi që dasma/festa juaj të jetë një datë e veçant në kalendarin tuaj të jetës, atëherë, shtypeni "Rezervoje TANI" dhe shijoni mrekullitë që ofron restorant "Oita II Luxe". Shihemi së shpejti në 'shtëpinë tonë' plotë dashuri dhe rrespekt!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Pije pa limit
Paragjellë dhe sallata për person
Ekstra 4 sallata
Pleskavicë ose dy qofte nga 100 gr.
Mish pule vjeneze
Rosto me garniturë (ushqim kryesorë)
Pemë dhe kikirika
Dekori bazë i sallës falas

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
  I Lirë (dispozicion)
  I zënë
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.