Restorant Antika 2

 Rr. Enver Haradinaj, Lëbushë, Deçan - Kosovë

  • Min.njerëz 200
  • Max. njerëz 400
  • Çmimi €15.00 për njeri
REZERVOJE TANI

Përshkrimi

Restorant Antika gjendet në fshatin Lëbushë, komuna e Deçanit. Është i vendosur në njërin prej lokacioneve më të bukur të të gjithë zonës së Dokagjinit, me pamje mahnitëse që shikojnë ka bjeshkët, gjithashtu, të mrekullueshme të Nemuna. Restoranti ka dy salla dasmash: njëra me kapacitet prej 200-400 njerëz dhe tjetra me 250-700 njerëz. Hapsira solide dhe e bollshme, interieri unik, stafi, jashtëzakonisht, mirëpritës dhe ushqimi i freskët janë disa nga veçoritë që e bëjnë restaurant Antikën në Lëbushë njërin ndër restaurantet më të kërkuara për të gjitha llojet e festave dhe gazmendeve në mbarë Kosovën. Dita e martesës suaj duhet të jetë gjithçka që ju keni ëndërruar, prandaj dhe, misioni ynë i vetëm është që, dita e dasmës suaj të jetë një përrallë e vërtet dhe, pa dyshim, e përkryer. Respekt nga stafi i restaurant Antika në Lëbushë.

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Kafe
Pemë
Kikirika
Paragjellë e kombinuar(proshutë, çaj, suxhuk, kaqkavall, djath, shunkë pule unibest,ullinjë etj)
Sallatë mikse për çdo person
Torator
Pleskavicë
Mish pule me sos
File me kajmak
Darkë me garnir (mish në avull)
Pije pa limit ( coca cola,fanta, schweppes, sprite,ujë natyral, ujë mineral,langje fruti,çaj...
Pije alkoolike (Stock, Smirnoff, Badel, Raki të shtëpisë, Venë e bardhë,Venë e kuqe,Birrë Peja,Birrë Prishtina)

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
  I Lirë (dispozicion)
  I zënë
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.