Swiss Diamant Hotel

 Rr. Rrustem Bruqi, Deçan - Kosovë

  • Min.njerëz 150
  • Max. njerëz 500
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

"Swiss Diamont Hotel" është i vendosur në qendër të qytetit të Deçanit, i rrethuar me bukuritë e bjeshkëve dhe ajrin e pastër. Këto e bëjnë mjaft të frekuentuar edhe nga vizitorë nga e gjithë bota. Përveç hotelit, "Swiss Diamont" posedon edhe sallën e dasmave, me një interier shumë të bukur, staf profesional, meny të begatshme, lokacion në qendër të Deçanit etj., janë vetëm disa nga veçoritë që e bëjnë aq te kërkuar. Andaj na rezervoni, që momentet e kaluara tek ne të jenë të paharrueshme. Të jemi pjesëmarrës në gëzimin tuaj është privilegj për ne! Ju mirëpresim! Me respekt nga stafi i "Swiss Diamont Hotel" Deçan

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Paragjellë e ftohët (sallata të ndryshme (sezonale) proshute, kaçkavall, vaj ulliri , kikirika, mollë, banane, pemë dhe fruta vendorë, etj.) 1 pjate per 5 veta
Gjella kryesore -nga skara ( pleskavica, mish i pulës, mish viçi)
Pijet joalkoholike (coca-cola, schweppess, lëng pjeshke, lëng molle, vishnje, ujë mineral, etj,)
Pijet alkoholike (birrë e Pejes, verë e kuqe/bardh, raki rrushi, vodka smirnof, stock)
Ëmbëlsira ( porositet sipas dëshirës)

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.