Salla e Dasmave Kurora

 Rr. Haxhë Tolaj, Prilep, Deçan - Kosovë

  • Min.njerëz 150
  • Max. njerëz 850
  • Çmimi €14.00 për njeri
REZERVOJE TANI

Përshkrimi

Salla e Dasmave Kurora gjindet në Prilep të Decanit, është një ndër restaurantet me hapsirën më të madhe në Kosovë. Restauranti ka një kapacitet për 850 persona, me nje staf shumë profesional, meny të pasur dhe të shëndetshme , një ambient të mrekullueshëm. Ëndrra dhe gëzimi juaj bëhet realitet vetëm tek Salla e Dasmave Kurora. Përjetoni momente të paharrueshme, në ambient të paharrueshëm. Ju mirëpresim, stafi i Salla e Dasmave Kurora në Deçan.

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Kafe
Pemë dhe kikirika
Paragjellë për cdo person
Sallatë për cdo person ( perime sezonale )
Pleskavicë 160gr.
Mish pule me sos 140gr.
File me kajmak 100gr.
Mish në avull me garnir 160gr.
Pije të gjitha llojeve(Coca Cola,Fanta, Schweppes, Pije të frutave -dredhëz,portokall,vishnje etj)
Stock, Smirnof,Bodel, Raki te shpise
Verë Stone Castel
Birrë Peja, Prishtina,Lashko.
Fishekzjarret dhe shampanja nga restauranti.

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
  I Lirë (dispozicion)
  I zënë
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.