Kulla 2

 Vlorë, Shqipëri

  • Min.njerëz 150
  • Max. njerëz 650
  • Çmimi €23.00 për njeri
REZERVOJE TANI

Përshkrimi

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Paragjella -proshute, kaçkavall, Keksa- (kjo eshte per 5 persona)
Gjella kryesore (...)
Embelsira (...)
Pijet joalkoholike (coca-cola, schweppess, lëng pjeshke, lëng molle, vishnje, ujë mineral, etj,)

Pajisje

  • Ashensori
  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojëra për fëmijë
  I Lirë (dispozicion)
  I zënë
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
1. 2018-11-30 13:00:00 2018-11-30 16:00:00

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.