Magna Restorant

 Sarandë, Shqipëri

  • Min.njerëz 150
  • Max. njerëz 500
  • Çmimi € 18.00 për njeri
REZERVOJE TANI

Përshkrimi

Njeri nga restorantet me te vizituara dhe rezervuara ne tre vitet e shkuara. I vendosur ne njerin prej lokacioneve me pitoreske te Sarandes, Magna Restorant ju mirepret edhe me surpriza te tjera te pafund. Magna Restorant, vendi ku enderrat tuaja behen realitet.

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Paragjella
Gejlla kryesore
Embelsira

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
  • Pishina
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.