Kushtrimi Imperial

 

  • Min.njerëz 150
  • Max. njerëz 400
  • Çmimi €15.00 për njeri
REZERVOJE TANI

Përshkrimi

test

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Paragjella ( proshute, kaçkavall, turshi, vaj ulliri, buke pagaçe, ... ) 1 pjate per 5 veta
Gjella kryesore
Embelsira
Paragjella
Gjella Kryesore
Embelsira

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojëra për fëmijë
  I Lirë (dispozicion)
  I zënë
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.