Hasi Imperial

 Demjan, Kosovë

  • Min.njerëz 150
  • Max. njerëz 700
  • Çmimi €14.00 për njeri
REZERVOJE TANI

Përshkrimi

Hasi Imperial është njëri ndër restorantet më të frekuentuar në Kosovë dhe më gjerë. Me një interior dhe eksterier të pashoq dhe një pozitë jashtëzakonisht të lakmueshme, salla e ahengjeve Hasi Imperial mund të zërë brenda më shumë se 700 persona. Kjo, madje, e përdallon atë nga restorantet tjera me më famë në vend. Kjo bukuri e krijuar në Demjanin pitoresk, rrëzë varg-bjeshkëve në kufirin me shtetin mëmë, Shqipërinë, ka pritur dhe pret me dhjetra, qindra dhe mijëra gazmende nga e mbarë shqiptaria. I përbërë nga një staf i mrekullueshëm dhe me meny fantastike, Hasi Imperial ju pret për rezervimet e radhës për festat tuaja apo më të dashurve tuaj. Ne, jo vetëm që ju ofrojmë shërbim maksimal gjatë dasmës tuaj, por edhe dashuri dhe ngrohtësi shpirtërore. Me Hasi Imperial, zhgënjimi nuk ka kuptim. Andaj, ejani shikojeni dhe merreni sado pak nga shpirti ynë fisnik! Rezervoje tani Hasin Imperial këtu në MyDasma dhe shijoje bukurinë përrallore të tij. Hajde dhe jetësoje ëndërrën tënde në vendin ku realiteti duket si në ëndërr. Ushqimi i mrekullueshëm dhe pijet jashtëzakonisht freskuese do t'ju bëjnë të dilni me krahë nga Hasi Imperial. Mos u mendo dy herë, por rezervoje këtë bukuri të rrallë nga Hasi antik! Mirë se vini! Hasi Imperial

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Paragjellë e ftohët (sallata të ndryshme (sezonale) proshute, kaçkavall, vaj ulliri, buke pogaçe, kikirika, mollë, banane, pemë dhe fruta vendorë, etj.) 1 pjate per 5 veta
Gjella kryesore -nga skara (vishlle. pleskavica, mish i bardh i pulës, mish viçi)
Embelsira (Torta, torat pesëkatëshe)
Pijet joalkoholike (coca-cola, schweppess, lëng pjeshke, lëng molle, vishnje, ujë mineral, etj,)
Pijet alkoholike (birrë e Pejes, verë e kuqe/bardh, raki rrushi, vodka smirnof, stock)

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  I Lirë (dispozicion)
  I zënë
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
1. 2019-04-20 20:00:00 2019-04-21 00:00:00
2. 2019-04-27 09:00:00 2019-04-27 17:00:00
3. 2019-05-19 09:00:00 2019-05-19 17:00:00
4. 2019-06-29 09:00:00 2019-06-29 17:00:00
5. 2019-07-19 09:00:00 2019-07-19 14:00:00
6. 2019-07-21 09:00:00 2019-07-21 14:00:00
7. 2019-07-27 09:00:00 2019-07-27 14:00:00
8. 2019-07-27 20:00:00 2019-07-28 00:00:00
9. 2019-07-28 20:00:00 2019-07-29 00:00:00
10. 2019-07-29 20:00:00 2019-07-30 00:00:00
11. 2019-07-31 09:00:00 2019-07-31 14:00:00
12. 2019-08-03 09:00:00 2019-08-03 14:00:00
13. 2019-08-03 20:00:00 2019-08-04 00:00:00
14. 2019-08-04 09:00:00 2019-08-04 14:00:00
15. 2019-08-05 20:00:00 2019-08-06 00:00:00
16. 2019-08-07 09:00:00 2019-08-07 17:00:00
17. 2019-08-07 20:00:00 2019-08-08 00:00:00
18. 2019-08-14 09:00:00 2019-08-14 12:00:00
19. 2019-08-17 09:00:00 2019-08-17 17:00:00
20. 2019-08-17 20:00:00 2019-08-18 00:00:00
21. 2019-08-21 09:00:00 2019-08-21 14:00:00
22. 2019-08-26 20:00:00 2019-08-27 00:00:00
23. 2019-08-28 20:00:00 2019-08-29 00:00:00
24. 2019-09-08 20:00:00 2019-09-09 00:00:00

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.