Restorant Iliria De Luxe

 Besianë - Merdare, kilomentri i parë

  • Min.njerëz 100
  • Max. njerëz 600
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Iliria De Luxe është njëri ndër restorantet më të kompletuara në kuptimin e mirëfilltë të fjalës, në tërë territorin e Kosovës dhe më gjerë. Gjendet në kilometrin e parë nga Besiana në drejtim të Merdares, pran kufirit me Serbinë, në një vend, absolutisht, mahnitës. Iliria De Luxe, ka qenë dhe është njëri ndër destinacionet kryesore për festat dhe dasmat më të çmendura të organizuara ndonjëherë në Kosovë. Pothuajse gjithsecili çift shqiptar do të dëshironte, pafundësisht, të kalonte natën e tij të veçantë në një ambient të tillë siç është Iliria De Luxe.

Nga restorant Iliria De Luxe, ju, jo vetëm që do të mrekulloheni nga ambienti i tij përrallor, mirëpo ju do të shijoni ushqimin dhe shërbimin më të shijshëm të provuar ndonjëherë ndokund tjetër, ngase, aty, ju s’do të hani vetëm ushqim, mirëpo do të ndjeni, pa ndërprerë, edhe ngrohtësinë dhe pasionin tonë për shërbimin ndaj jush. Ne jemi lindur dhe rritur si biznes me dashurinë e pakrahasueshme për t’i shërbyer mysafirit tonë kokëlartë. Zhgënjimi si fjalë dhe koncept në Iliria De Luxe, nuk ekziston.

Andaj, për ta provuar dhe vërtetuar këtë që theksuam më lartë, mos hezitoni por ejani dhe binduni. Ne jemi të gatshëm 100%.

Shtype ‘Merr Çmimin’ dhe shihemi pas pak! Ne jemi ‘Live’ në platformën MyDasma.

Faleminderit dhe mirë se vini në Iliria De Luxe!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

**PIJE E NGROHTË**
Kafe amerikane
**PARAGJELLË E FTOHËT**
Përshutë
Djath mocarella
Djath kaçkavall
Djath
Suxhuk shtëpie
Tomatini
Ullinj
**SALLATË**
Sallatë e gjelbërt me tranguj, domate, ullinj, dhajth, etj.
**LËNG FRUTASH SHTËPIE**
Lëng frutash shtëpie bionatyral
**PIJATA KRYESORE**
Mish viçi
File pule
Ekstra pleskavicë (shërbehet me perime të freskëta, patate, sos këpurdhash, sos 'braun')
**PIJET (PIJET PA LIMIT)**
Ujë mineral-natyral
Pije të gazuara (Coca Cola, Fanta, Schwepps Tonik, Schwepps Bitter Limon)
Lëngje të ndryshme (Pjeshkë, Mollë, Vishnje, Portokall)
**PIJET ALKOOLIKE**
Verë të kuqe
Verë të bardhë
Birra 'Peja'
Birra 'Prishtina'
**APETISANA**
Kikirik
**SALLATË**
Sallatë e gjelbërt me tranguj, domate, djath, etj.
**LËNG FRUTASH SHTËPIE**
Lëng frutash bionatyral
**PIJATA KRYESORE**
File pule
Pleskavicë
**PIJET (PIJET PA LIMIT)
Ujë mineral-natyral
Coca Cola
Fanta
Schwepps tonik
Schwepps biter lemon
**LËNGJET**
Lëng pjeshke
Lëng molle
Lëng vishnje
Lëng portokalli
**DESERT**
Ëmbëlsira 'Iliria De Luxe'

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.