Beqos Restorant

 Prishtina, Kosovo

  • Min.njerëz 100
  • Max. njerëz 500
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

MyDasma eshte e ardhmja e te gjitha festave shqiptare gjithandej ku jetojne shqiptaret.

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Paragjella
Gjella kryesore
Pijet
Embelsirat

Pajisje

  • Ashensori
  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
  • Pishina
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.