Luxor Restaurant

 Rr. "Hasan Prishtina", Obiliq, Kosovo

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 400
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Përshëndetje nga unë Plator Asllani! Kompleksi hotelier 'LUXOR' në Obiliq përmban sallë moderne për dasma, restorantin ditor, dhomat për VIP, këndin e lojrave për femijë, një sallë të mrekullueshme konferencash, etj. Ne jemi shumë të gëzuar t'ju njoftojmë se, tashmë, edhe ne, jemi bërë pjesë e platformës online të të gjitha festave shqiptare, MyDasma. Ne jemi, gjithashtu, shumë të lumtur t'ju shërbejmë të gjithë juve që do të na besoni ditën tuaj të veçantë të jetës suaj, atë të dasmës. Ne ju bëjmë të ndiheni mbretër të vërtetë. Tani, mos hezitoni, mirëpo na rezervoni sa me parë këtu në MyDasma! Faleminderit shumë dhe mirupafshim në ahengun tuaj! Shëndet nga unë Platori, pronari i kompleksit 'Luxor''!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

**APETISANA**
Kikirk
Rrush i terur
Leplebi
Lajthi
**PARAGJELLË E FTOHËT**
Përshutë e tymosur - franceze
Domantina
Djath
*Sallatë Franceze*
Karrota
Bizele
Vezë të ziera
Patate
Djath
**PARAGJELLË E NGROHTË**
Pulë lubeteni - krishkë, djath, kaçkavall, bizele
**CESAR SALLATË**
Sallatë e gjelbërt
Mish pule të paniruar
Copëza buke
Qepë të kuqe
Tranguj
Domatina
Ullinj
Rukolla
**GJELLA KRYESORE**
Mish viçi të pjekur me salcë demiglas
File pule në zgarë me salcë këpurdhash
Patate të freskëta të pjekura në furrë
Karrota zukini
Brokol
Spec i kuq
**PIJET**
Lëngje frutash
Pjeshkë
Vishnje
Portokall
Dredhëz
Mollë
**PIJE TË GAZUARA**
Coca-Cola
Fanta
Sprite
Schweppes
*Ujë i gazuar*
Ujë i gazuar Miros (0.75 L në shishe qelqi)
*Ujë i pagazuar*
Ujë natyral Rugove (0.75 L në shishe qelqi)
**VERËRAT VENDORE**
Verë e kuqe rahoveci nga 'Stone Castle'
Verë e bardh rahoveci nga 'Stone Castle'
**PIJET ALKOOLIKE**
Birra 'Peja'
Birra 'Prishtina'
Birra 'Shok/Shoqe' draft
Raki vendi
Raki rrushi
Pije ekskluzive (Vodka)
**PEMË SEZONALE**
**KOKTEJ NË AMBIENT TË HAPUR**

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.