Hotel Bushi

 Prishtinë, Hajvali, Kosovo

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 300
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Me lokacion në Hajvali të Prishtinës, me një sallë dasmash shumë moderne, ushqim shumë i shijshëm i përgaditur nga kuzhinierët tanë me përvojë shumë vjeçare, Hotel Bushi është vendi ideal për organizimin e ahengjeve tuaja. Përveç sallës së dasmave, ne kemi edhe dhoma shumë komode ku mund të keni një pushim të pa harueshëm.

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Pajisje

  • Parkingu i makinave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.