Toni Event

 Rr. Bajram Gashi, Lipjan, Kosovo

  • Min.njerëz 100
  • Max. njerëz 400
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

'Toni Event', me lokacion në pjesën kryesore të qytetit të Lipjanit, është vendi ideal për realizimin e një ahengu të paharrueshëm. Ka 2 salla të cilat kanë kapacitet prej 200 deri në 400 persona, me një staf shumë profesional dhe me kuzhinierë të cilët kanë traditë 20 vjeçare. Restoranti nuk ka arsye që ahengu juaj të mos jetë fantastik. Rezervoni tani në MyDasma!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Paragjella
Proshutë, Kaçkavall, Sallam Sos
Sallata
Shope (Domate, Tranguj, Djath)
Ushqimi Kryesor
Mish viqi, Mish i bardh, Pleskavicë, Patate, Oriz, Spec i fërguar
Pije
Coca Cola, Fanta, Schwepps, Ujë me gaz dhe pa gaz
Pije Alkoolike
Birra Peja, Birra Shkupi, Verë e kuqe, verë e bardhë raki rrushi
Paragjella
Proshutë, Kaçkavall, Sallam, Sos, Djath, Bosanski Suxhuk.
Sallata
Shope (Domate, Tranguj, Djath)
Paraushqimi
Shish Qebap, Qyfte, Brusketa
Ushqimi kryesor
Mish viqi furre, Pleskavicë, File pule, Patate, Oriz
Pije - pa kufi
Coca Cola, Fanta, Schwepps, Frutti, Ujë pa gaz , Ujë me gaz
Pije alkoolike - pa kufi
Birra Peja
Birra Shkupi
Verë e kuqe
Verë e bardhë
Raki rrushi

Pajisje

  • Parkingu i makinave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.