Flladi i Zhullimës

 Rr. Balshabonit, Baldushk, Tiranë, Albania

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 300
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Në zemër të Baldushkut dhe në ajerin e pastër të tij ndodhet restorant "Flladi i Zhullimës". Qetësia shpirtërore dhe kënaqesia që të ofron ky vend është e pakrahasueshme dhe kjo na bën të veçantë. Mikpritja që karakterizon zonën nuk ka se si të mungojë dhe në restorantin tonë. Gatimi i shkëlqyer i përgatitur me aq dashuri nga shefi ynë do t'ju lërë shijen më të mirë të provuar ndonjëherë më parë. Mund të rezervoni dasma, fejesa, datëlindje dhe çdo lloj eventi tjetër, qoftë i organizueshëm në natyrë ose në sallën tonë të dizenjuar në mënyrë bashkëkohore. Jeni të mirëpritur të na rezervoni dhe, ne, sigurisht se jemi më shumë se të gatshëm t'ju shërbejmë me profesionalizëm të lartë. Rezervo tani!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

*ANTIPASTA*
Proshute vici,kotolete pule,djathe kackavall,djathe i bardhe,sallate ruse,ullinj,kastravec,domate,gogozhare
*PJATA E PARE*
Patate furre
Pikavice zgare qymyri
Mish vici furre
*PJATA E DYTE*
Biftek
Berxolle
Byrek
*PJATA E TRETE*
Mish qingji
Rizoto me bizele
*PIJET PA LIMIT*
Pepsi,ivi,7up,uje me gaz,uje pa gaz,raki,vere e kuqe,vere e bardhe,birre amstel
*EMBELSIRA*
Zupe/pasta/akullore
*TE PERBASHKETA*
Sallate greke
Perime zgare
Ajke me speca
Tave dheu
Fruta te stines

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.