Restorant 'Rrushi'

 Rr. Elbasanit, Sauk, Tiranë, Albania

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 280
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Restorant 'Rrushi' ju ofron mundësinë të ndajmë së bashku gëzimet tuaja familjare, si dasmat, fejesat, datëlindjet dhe gostitë e tjera të ndryshme. Shumë pranë Tiranës dhe me një ambient tradicional, ne, ju përshtatemi çdo lloj shijeje dhe idejeje që keni për një dasëm, vërtetë, 'të çmendur'. Me meny jashtëzakonisht të pasur dhe me një staf shërbyes briliant, ne ju sigurojmë, jo vetëm shërbim tejmase cilësor, por edhe ngrohtësi dhe rehati shpirtërore. Nëse vërtetë dëshironi që festa juaj të jetojë gjatë, shumë gjatë në mendjen tuaj dhe të mysafirëve tuaj, ejani dhe binduni për një gjë të tillë. Ne, bëjmë premtime sepse edhe i realizojmë ato. Nëse dëshironi ta ktheni një ëndërr në realitet, ejani dhe përjetojeni atë vetë. Mos prit tani por rezervo Restorant 'Vanin' këtu në MyDasma! Qetësohuni dhe çlodhuni tek ne dhe me ne! Ju mirëpresim!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

*ANTIPASTA*
Djath kaçkavall, djath i bardhë, djathë piant, sallam turist, proshutë, sallatë ruse, fileto pule, pleskavica, limon
*PJATA E PARË*
Bërxollë me romstek ose qofte të shoqëruara me rizoto
*PJATA E DYTË*
Mish qingji i pjekur në furrë, 3 racione të shoqëruara me byrek
*PJATA E TRETË*
Mish viçi i pjekur në furrë, 2 racione të shoqëruar me patate
*E PËRBASHKËT 2-3 PERSONA*
Tavç dheu
Sallatë greke
Sallatë perimesh
Salcë kosi
*PIJET ALKOOLIKE DHE FRESUESE (PA LIMIT)*
Coca cola, Fanta portokall, Ivi, ujë me gaz/pa gaz
Raki, verë, birrë Amstel
*ËMBËLSIRA*
Zupa, pasta, akullore
Fruta të stinës

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.