Veranda Tirones

 Fushë Farkë, Surrel, Tiranë, Albania

  • Min.njerëz 130
  • Max. njerëz 350
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Veranda ‘Tironës’’ është i lokalizuar në Fushë Farkë, pranë fshatit Surrel. Pamja që ofron ky restorant është e mrekullueshme, si gjatë ditës ashtu edhe gjatë natës, ku duket e gjithë Tirana në pëllëmbë të dorës. Ajri i pastër dhe qetësia, duke përfshirë edhe gatimin tradicional dhe shërbimin profesional, na bën një prej restoranteve më të frekuentuar dhe më të pëlqyer dhe favorshëm për të realizuar cdo aheng, duke nisur nga dasmat, fejesat, datëlindjet, etj. Për ta planifikuar në mënyrë përfekte eventin tuaj, ju lutemi, na prenotoni këtu në MyDasma dhe, gjithsesi se, ne, do jemi më shumë se të lumtur t’ju shërbejmë juve. Faleminderit!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

*ANTIPASTA*
kerpudhe e mbushur,proshute vici,proshute pule,milanez,djathe i bardhe,djathe kackavall,sfoljanti,dekori me perime
*PJATA E DYTE*
Rosto 100 gr,peskavice 150 gr
*PJATA E TRETE*
Berxolle 300 gr,patate,byrek
*PJATA E KATERT*
500 gr mish vici/qengji/keci
patate furre,limon ose rizoto
*PIJE ALKOLIKE PA LIMIT*
Raki,vere e bardhe,vere e kuqe,Birra Tuborg
*PIJE FRESKUESE PA LIMIT*
Coca cola,fanta,uje me gaz/ natyral
*MESORE NE TAVOLINA*
Sallate fshati 1/4
Sallate rukola 1/4
Salce kosi 1/4
Perime te zgares 1/4
Tave dheu 1/2
*FRUTA TE STINES*
*EMBELSIRA*
Torte cifti
Pasta ose trilece
*KOKTEJ*
Spumante,Martini
kikirika etj
*ANTIPASTA*
Proshute e fresket e pjekur
sallam natyral,sallam gjuetari,byrek sfolianti,kerpudhe e mbushur,djathe kackavall me bajame,djathe i bardhe,japrak,djathe pikant
*PJATA E PARE*
Rolce vici 150 gr
peskavice 150 gr
*PJATA E DYTE*
Berxolle 150 gr
Byftek vici 150 gr
sufle spinaqi
*PJATA E TRETE*
600 gr mish keci,qengji
Rizoto shafrani
*PIJE ALKOLIKE DHE JOALKOLIKE PA LIMIT*
Raki,vere e kuqe,vere e bardhe,Birra Haeniken,coca cola,fanta,uje me gaz /uje natyral
*SALLATA NE 1 TAVOLINE*
Sallate cezar 1/4
Sallate Rukola 1/4
Perime te ziera 1/4
Ajke speci 1/4
Tave dheu 1/3
sakanaq 1/4
buke misri me shellire 1/4
*FRUTA SIPAS STINES*
Sallate frutash,ananas
*EMBELSIRA*
Torte me tre kate
trilece ose akullore
Pasta
*KOKTEJ*
Shampanje,Martini

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.