PalmaNova Resort

 Rr. Autostrada e re Tiranë-Elbasan, Bërzhitë, Tiranë, Albania

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 270
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Palma Nova Resort është vendi ideal për t'u martuar. E gjendur mes kodrave të Bërzhitës, restoranti i dedikuar për dasma, jua përcjell ndjesinë e një oaze përrallore. Gjendet një kombinim perfekt midis një kopshti madhështor që bashkohet me pamje të horizontit të pakrahasueshëm. Përdorimi i kopshteve të resortit për akomodimin e hapësirave të dasmave ku mund të priten më shumë se 400 të ftuar për shtrimin e një darke, ofron një mjedis shumë të bukur për ceremoninë e dasmës. Në varësi të numrit të të ftuarve, Palma Nova mund t'i përdorë kopshtet e saj për ceremoninë e dasmës, shtimin e numrit të tavolinave, pistën e vallëzimit apo koktejin përpara ceremonisë. Resorti ynë, ndryshe nga të tjerët ju ofron një organizim cilësor si dhe mundësinë për ta shijuar dasmën tuaj edhe në mjedise të jashtme gjatë verës, ku dasmorët do të jenë të ulur rreth e qark pishinës sonë verore. Në pamjen ballore ne kemi ndërtuar një skenë ku çifti dhe pjesëmarrësit mund të kërcejnë lirshëm. Kjo skenë i ngjan kohërave të lashta ilire. Kapaciteti në pishinën e madhe arrin deri në 500 persona. Nëse dëshironi një ambient më të vogël, mund ta organizojmë pishinën e vogël, ku kapaciteti i pjesëmarrësve arrin në deri në 150 persona. Dasma dimërore Salla e dasmave ka një sipërfaqe rreth 600m katrorë me kapacitet për 270 persona. Kjo sallë është e ndërtuar posaçërisht vetëm për dasma, ku podiumi i çiftit dhe vendi i orkestrës apo DJ, i japin një harmoni dhe rëndësi të veçantë mbrëmjes në të cilën kjo ngjarje do të mbahet mend përherë, pasi kjo është një ditë e veçantë në jetën tuaj. Ndryshe nga të tjerët, te ne, në sallën e mbyllur të dasmave ju ofrojmë furnizim falas! Hoteli Hoteli ynë përbëhet nga 8 apartamente familjare dhe 2 vila suita tepër luksoze. Akomodimi juaj te ne do të shoqërohet me zjarrin e ndezur të oxhakut funksional që hoteli ynë ju ofron në çdo apartament të cilët janë 1+1+tualet+ballkon ku peizazhi ju ofron bukuritë e kodrinave të gjelbra të Bërzhites. Në çdo tualet ju pret një kabinë dushi me sauna dhe hidromasazh.

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

**Suita për ciftin dhuratë**
**Arredimi i sallës së dasmës(Tapeti i kuq,petalet etj) dhuratë **
**Spumante **
**Sangri **
**Pjatancë me fruta të stinës**
**Kokteil mirëseardhje**
**Pjatë personale**
**Antipastat**
Djathra mix,proshutë krudo,sallatë ruse,pomodorini,rukola
**Mesore për katër persona**
Perime zgare
Xaxiq(arra dhe lajthi)
Sallatë sheff
Tavë dheu me mish vici
Qofte furre(4 qofte me lëng pomodorini)
**Pjatë kryesore**
Shishqebap zgare + bërxollë shoqëruar me patate furre
Qingj furre me rizoto (600 gr i pa pjekur)
**Frutat 1/4**
**Pijet**
Verë Spanjolle(e hapur/e kuqe/e bardhë)
Raki rrushi
Birrë me shishe(Tirana,Korca,Amstel 0.33)
Ujë Pana (me/pa gaz)
Pije freskuese(pepsi,7up,ivi etj)
**Suita për ciftin dhuratë**
**Arredimi i sallës së dasmës(tapeti i kuq, petalet etj)
**Spumante**
**Sangri**
**Pjatancë me fruta të stinës**
**Kokteil mirëseardhje**
**Pjatë personale**
**Antipastat**
Djathra mix,proshutë krudo,sallatë ruse,pomodorini,rukola
**Mesore për katër persona**
Perime zgare
Xaxiq (arra dhe lajthi)
Sallatë sheff
Tavë dheu me mish vici
Qofte furre( 4 qofte me lëng pomodorini)
**Pjatë kryesore**
Fileto vici Palma Nova
Shishqebap vici zgare me patate furre
Role pule e mbushur me spinaq
**Frutat 1/4**
**Pijet**
Verë spanjolle ( e hapur/e kuqe/e bardhë)
Raki rrushi
Birrë me shishe (Tirana,Korca,Amstel 0.33)
Ujë Pana (me gaz/pa gaz)
Freskuese(Pepsi,7up,ivi etj)
Suita për ciftin dhuratë
**Arredimi i sallës së dasmës (Tapeti i kuq,petalet etj)**
**Spumante**
**Sangri**
**Pjatancë me fruta të stinës**
**Antipastat**
Djathra mix,proshutë krudo,sallatë ruse,pomodorini,rukola
**Mesore për katër persona**
Perime zgare
Xaxiq (arra dhe lajthi)
Rukola parmixhano
Karpeze
Tavë dheu me mish vici
Qofte furre (4 qofte me lëng pomodorini)
**Pjatë kryesore**
Fileto vici PalmaNova
Shishqebap vici zgare shoqëruar me patate furre
Qingj furre me rizoto (600 gr i pa pjekur)
**Frutat 1/4**
**Pijet**
Verë Spanjolle( e hapur/e kuqe/e bardhë)
Raki rrushi
Birrë me shishe(Tirana,Korca,Amstel 0.33)
Ujë Pana (me/pa gaz)
Freskuese( pepsi,7up,ivi etj)

Pajisje

  • Ashensori
  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
  • Pishina
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.