Restorant "Sofra Tironce"

 Rr. "Ali Jegeni ", Yzberisht, Tiranë, Albania

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 200
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Restorant "Sofra Tironce" nga vetë emri i tij transmeton tek ju traditën tiranase. Në restorantin tonë do t'i gjeni të gjitha gatimet tiranase dhe një përkushtim maksimal për ta përmbushur çdo kërkesë tuajën. Rezervojeni sot datën e dasmës tuaj dhe jepini asaj dite tonet e një dasme të vërtetë tradicionale shqiptare. Dyert e Sofrës janë të hapura për t'ju mirëpritur!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

**Antipasta**
Rosto viçi
Proshutë viçi
Xaxiq
Djathë i bardhë dhe kaçkavall
Qofte
Vezë
Domate
Limon
Kastravec
Gogozhare ,turshi miks, ullinj
**Mesore**
Sallatë greke
Sallatë me perime zgare
Tavë dheu me mish të freskët
**Pjata e parë**
Shishqebap
**Pjata e dytë**
Mish qingji i pjekur në hell i shoqëruar me patate të freskëta,
**Pjata e tretë**
Një biftek + bërxollë ,shoqëruar me limon
Ëmbëlsira
Pasta për cdo person
Fruta të stinës
Pije alkolike dhe joalkolike, pa limit
Birra Tirana
Verë e kuqe/e bardhë
Raki rrushi
Fanta, coca cola, ujë me gaz/pa gaz

Pajisje

  • Parkingu i makinave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.