Kompleksi Baci

 Rr. Sh1/E762, Bathore, Kamëz, Albania

  • Min.njerëz 100
  • Max. njerëz 300
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Kompleksi “Baci Oil" është i përshtatshëm për çdokënd që dëshiron një dasmë të madhe dhe që të mbahet mënd sa më gjatë. Tradicionalja është ajo që na karakterizon në çdo dasmë që kemi realizuar deri më sot. Sipas dëshirës tuaj, mund të realizojmë dhe furnizimin në mënyrë tradicionale dhe me grupe kërcimi popullore shqiptare. Stafi ynë realizon çdo detaj sipas dëshirës tuaj. Jeni të mirëpritur!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

**Antipastë**
Qofte
Kotoletë
Djathë i bardhë/kackavall
Kapreze
Proshutë e thatë
**Pjata e dytë**
Paidhaqe e shoqëruar me patate furre
**Pjata e tretë**
Bërxolle ose shish
**Pjata e katërt**
Eskallop shoqëruar me tortelini
**Mesore**
Tavë dheu
Sallatë chef
Bukë misri
**Ëmbelsire**
Torta e ciftit
**Pijet alkolike dhe joalkolike**
Verë e bardhë/e kuqe
Birra Kaon
Birra Tirana
Pepsi
Coca cola
ivi
Ujë me gaz/ Ujë natyral

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.